Το στιλ της Παρασκευής


Φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα με βροχές και κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν θα φροντίσεις το στιλ της Παρασκευής!

Τι να φορέσεις; Εκτός του ότι είναι καλό να βρεις πού έχεις βάλει τις ομπρέλες σου για να μη σε βρει καμιά ξαφνική καταιγίδα στον δρόμο, είναι χρήσιμο να πάρεις και ζακετούλα ή ελαφρύ μπουφανάκι, αν σκοπεύεις να βγεις το βράδυ.

Μπεζ

Οι τόνοι του μπεζ είναι πάντα στη μόδα και είναι ό, τι πρέπει για την εποχή! Αν ακόμα φοράτε σανδάλια και έχει βρέξει, προσέξτε μην γλιστρήσετε! Μια μπεζ ζακετούλα είναι ιδανική για αυτό το διάστημα!

https://gr.pinterest.com/pin/825566175425734916/

Λευκό με μαύρο

Φορέστε ένα ολόλευκο σύνολο και συνδυάστε το με μαύρα αξεσουάρ! Το λευκό με το μαύρο είναι ένας από τους πιο σικάτους συνδυασμούς όλων των εποχών!

Το στιλ της Παρασκευής
https://gr.pinterest.com/pin/540713499012865661/

Τζιν

Για να φορέσετε το τζιν σας το βράδυ, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα δαντελένιο τοπ και ψηλοτάκουνα χρωματιστά παπούτσια.

Το στιλ της Παρασκευής
https://gr.pinterest.com/pin/174584923034154590/

 

 

Source link

Next Post

Το στιλ της Πέμπτης

Ο καιρός αρχίζει να γίνεται φθινοπωρινός ή τουλάχιστον έτσι λένε τα δελτία καιρού! Οπότε κι εσύ πρέπει να δώσεις στο στιλ της Πέμπτης ένα mood φθινοπώρου. Τι να φορέσεις; Μην ξεχνάς ακόμα τα καλοκαιρινά σου ρούχα και αξεσουάρ που φοριούνται αυτό το διάστημα και μπορούν να… χρωματίσουν τις στιγμές […]
Το στιλ της Πέμπτης